| Tytuł: | boję się wychodzić z domu |
| Autor: | ewa 7.7.2011, 12:24 |
| Każde wyjscie z domu (do miasta, gdzieś dalej) jest okupione nerwami, meczącymi myslami, biciem serca, nic nie jem ze strachu, np. jak wychodze na uczelnie to poprostu przez caly dień nic nie jem dopiero jak wróce do domu to się uspakajam i mogę coś zjeść, a jesli nie wychodze przez klika dni to najchetniej bym się objadała jak bąk. Jak już wyjdę bo muszę to przez caly czas mysle o tym kiedy wróce do domu. Nie moge tak dłuzej ja muszę iść do pracy, nie mam znajomych, nikogo. Siedze sama z psem i myślę, chce isc do lekarza ale do jakiego, jakiej specjalnosci bo tu chyba jest potrzebny więcej niż 1 poza tym mam coś z sercem od tego strachu - zdiagnozowaną arytmię | |
| Tytuł: | boję się wychodzić z domu |
| Autor: | Ewa 25.10.2011, 23:11 |
| I co słychać?Byłaś u lekarza? | |

Anoreksja i bulimia
Zdarza się że trudno jest rozpoznać moment zaczęcia choroby, często słyszy się o trudnościach w codziennym funkcjonowaniu. Objawy u niektórych osób prowadzących zabiegany tryb życia przypominają objawy bulimii.
Hemoroidy – jedno z najbardziej rozpowszechnionych schorzeń, do którego wciąż przyznają się zaledwie jednostki. Nie dziwi ten fakt, gdyż choroba stanowi problem intymny oraz nieco wstydliwy.
PTSD
To zaburzenie lękowe powstaje w wyniku stresu o bardzo dużej sile i powoduje psychiczny kryzys, który zazwyczaj przekracza ludzkie możliwości. Jest to przedłużona lub opóźniona reakcja.